Zdjęcia Sprzętu!
Strasznie mało kolorów jest w Twoim życiu.To z Ikei wszystko?
Odpowiedz
(06-18-2015, 11:56 AM)yarzenioova napisał(a): Strasznie mało kolorów jest w Twoim życiu.To z Ikei wszystko?

Ale są za to dwa słońńca!
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Sunn, Simms, Hiwatt, SOundcity, Matamp potajemnie wykupujesz biznesz Mateusza?
Zazdrość do sześcianu.
Odpowiedz
Obudowy same, chleb w środku trzyma a ty to łykasz Wink
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
Właśnie się za chlebownikiem rozglądam. Ta obudowa Simmsa wygląda na taką jaką bym chciał.
Podeślij, podaje adres mailem
Odpowiedz
Nie ukrywam, to żydowski spisek.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
(06-18-2015, 07:51 AM)mazdah napisał(a): LH-500 konturowy nie jest, tylko tam siedzi pasywny tonestack Fendera, "na płasko" jest 2-10-2 w skali od 0 do 10. Czyli dół i góra "zdjęta" a środek "podbity" do końca Smile Znakonity head jak kogoś nie stać na Bassmana czy preamp Alembica.

Bardzo bym go chciał sprawdzić. A jeśli jest tak, jak ludzie piszą, bardzo bym go chciał, kropka.

(06-18-2015, 07:52 AM)bartoshek napisał(a): Jakiś czas temu LH500 oddawali u Niemca za 1100-1200, teraz się wycwanili i c.a. 1500 chcą. Prawdopodobnie przez popyt. Konstrukcyjnie fajny head, tylko ktoś dostał zaćmienia przy projektowaniu i wejście nie idzie bezpośrednio na siatkę V1, tylko przez TL07x mrgreen

Ale idzie to przerobić (wywalić TL z wejścia i pobrać sygnał na DI za pierwszą połówką V1) i mieć za śmieszne pieniądze ekwiwalent Alembica F2B z sensownym końcem mocy

Nie zrozumiałem nic.
Odpowiedz
(06-18-2015, 11:23 AM)groza napisał(a): Ból.

Zgadzam się.

Odpowiedz
...pleców....
Odpowiedz
[Obrazek: 9973436_800.jpg]

Koszerny *mrgeren*
Odpowiedz
Ładność!
Odpowiedz
Że harlej pęton?
Odpowiedz
(06-19-2015, 09:43 AM)Basstard napisał(a): Ładność!

Wiedziałem, kto uzna koszerność Wink
(06-19-2015, 09:47 AM)Maciejeq napisał(a): Że harlej pęton?

Spodziewałeś się czegoś innego po mnie? Wink

Kup ktoś, sto czydzieści siem jełro. Jesionowego jazza z klonem już mam, żona odróżnia gatunki drewna *mrgeren*
Odpowiedz
Ale czarnego nie masz. I mów, że olcha, tylko pierdolnięta na kolor.
Odpowiedz
Weźmie do ręki i powie, że za ciężkie na olchę Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 91 gości