Zdjęcia Sprzętu!
"To ten osprzęt..."
Odpowiedz
GAS na HB Huh
nie no, czarno-czarny jest przechuj piękny!
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Kupiłem dla nalepek Smile

[Obrazek: 72460df8b49e434egen.jpg]
Odpowiedz
Warwick Ampeg Korg Pevey 5 i Roland Gitarre & Bass active.Moje ulubione instrumenty.
Odpowiedz
Musisz zaczac oszczedzac miejsce na nastepne nalepki...
Odpowiedz
Koś miał dużo fantazji, środek zwyczajny Wink

[Obrazek: a6c106064abd4ab7gen.jpg]
Odpowiedz
Ależ te basy są pięknie podobne do Wali.Nagraj jakieś czyste próbki panie Entwistle pls.
Odpowiedz
4040 jest podobny do starego Wala, a może odwrotnie Wink

[Obrazek: 21f6524ebe9b9cbegen.jpg]
Odpowiedz
Duzo masz tych roznych wiosel Entwistle? Gdzie ty je upakowujesz w domu , ja mam z tym cholerny problem. Nie mam pojecia jak sie z tym uporac. Ciagle boje sie , ze mi sie wiosla porysuja , oblupia , upadna , zniszcza...
Odpowiedz
Większość siedzi w kejsach więc pryzmuję Wink Smile
Odpowiedz
Wydalbym majatek na futeraly. od pewnego czasu mysle , ze powinienem zrobic duza serie kejsow , to chyba rozwiazaloby problem...
Odpowiedz
(03-08-2015, 01:48 PM)Zenek Spawacz napisał(a):
(02-17-2015, 05:27 PM)paka napisał(a): [Obrazek: 10861110_501627563309084_4543398876309440872_o.jpg]

Rewelacyjny pomysl .... juz wiem jak bede skladowal moje basy. Zrobie dokladnie taki regal .Zaraz zabieram sie za robote!

jak tam robota idzie? mrgreen
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Wczoraj przeglądałem elektronikę w takim http://allegro.pl/ibanez-musicians-1979-...20925.html
Piękny jest i gada zacnie.
Odpowiedz
Cena kosmiczna. Takiego samego kupiłem i sprzedałem za 600€. I sądzę że nie jest wart więcej, choć to bombowe wiosło... bo po co przepłacać skoro można taniej. Wink
A poprzedniego kupiłem za 1500 zł i grał jeszcze lepiej (egzemplarz z 1980, troszkę inne ustawienie pickupów).
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
A tu się z Tobą zgadzam. Nie miałem na myśli tego konkretnego egzemplarza, a ten model Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 52 gości