A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
Ja też miałem rampy w dwóch basach.
Teraz nie mam w żodnym. *mrradziu*

To jest w sumie dziwne i w pewien sposób zaskakujące, bo grając z rampą masz wrażenie że lepiej już być nie może, bo tu kładziesz paluszek, tu wyginasz rączkę i super się gra między pipaczkami. A jak nagle tej rampy zabraknie to się okazuje że rączka nauczyła się wyginać i ładnie siada na pierwszym pipaczku, i tak wygina się że super ekstra gra się między nimi. Taka mała magia fabol
Odpowiedz
(07-25-2017, 08:53 AM)Kempes napisał(a): No to chwilowo, czy chyba tak zostanie? :oburzony:

Emotka_2755
Odpowiedz
odkąd sobie przykręciłem thumbresta to kciuka opieram o pipaka i jest pięknie Big Grin ale +bazylion do designu z tym thumbrestem Wink
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
dzień dobry,

ach gdyby tylko jakość dźwięku była zbliżona do jakości obrazu.... na początku jest fatalnie, bo dostali za duży sygnał. po chwili się ogarnęli i jakoś to idzie. im dalej w sumie, tym lepiej. a na przodach był ponoś wpierdol Smile

https://www.facebook.com/festiwalsupport...ZwEzGzy5PY

jakby się komuś chciało zagłosować, to wdzięczny będę przeogromnie.

pozdrawiam

M
Sadowsky Club #99, Wal Bass Club #95
Wal MkI 4str (1987), Wal MkII 5str (2013), Sadowsky Vintage NYC 4str (2013), Ampeg SVT 2-PRO, Ampeg SVT 4-PRO, 8x10, 4x10 HLF, PR 4x10 HLF. 

MOGAMI Cables mogami.pl – profesjonalne przewody audio - mogami.pl, Rali Design Guitar Straps 
Odpowiedz
A przy okazji ostatnio coś nagrywałem dla znajomego i jako przykład brzmienia które chce podesłał mi wasz singiel. Szacun!Smile
Odpowiedz
(07-28-2017, 04:08 PM)Marcin Łatko napisał(a): dzień dobry,

ach gdyby tylko jakość dźwięku była zbliżona do jakości obrazu.... na początku jest fatalnie, bo dostali za duży sygnał. po chwili się ogarnęli i jakoś to idzie. im dalej w sumie, tym lepiej. a na przodach był ponoś wpierdol Smile

pozdrawiam

M

Fajnie, dość lekko i rockowo. Juwenalia, jarmarki i festyny są wasze. To brzmienie właśnie mi się kojarzy z w miarę dobrym akustykiem i nagłośnieniem.
Odpowiedz
(07-28-2017, 05:21 PM)groza napisał(a): A przy okazji ostatnio coś nagrywałem dla znajomego i jako przykład brzmienia które chce podesłał mi wasz singiel. Szacun!Smile

A ty powiedziałeś "Spoko, nie ma problemu" i wyciągłeś Wala? Wink
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz
Ostatni koncert z BSC podczas zlotu brodaczy.

[Obrazek: i5ULN9D.jpg]

[Obrazek: Y6pO3sH.jpg]
Odpowiedz
(07-28-2017, 10:12 PM)Dex napisał(a):
(07-28-2017, 04:08 PM)Marcin Łatko napisał(a): dzień dobry,

pozdrawiam

M

Fajnie, dość lekko i rockowo. Juwenalia, jarmarki i festyny są wasze. To brzmienie właśnie mi się kojarzy z w miarę dobrym akustykiem i nagłośnieniem.

Dziękuję Smile
Sadowsky Club #99, Wal Bass Club #95
Wal MkI 4str (1987), Wal MkII 5str (2013), Sadowsky Vintage NYC 4str (2013), Ampeg SVT 2-PRO, Ampeg SVT 4-PRO, 8x10, 4x10 HLF, PR 4x10 HLF. 

MOGAMI Cables mogami.pl – profesjonalne przewody audio - mogami.pl, Rali Design Guitar Straps 
Odpowiedz
Trochę nieaktualne, kilka fotek ze studia. Zima AD 2016.

[Obrazek: 438becca37961.jpg]

[Obrazek: 68832d0f55eb3.jpg]

[Obrazek: f6ca66383512c.jpg]

[Obrazek: c46efc5dc6255.jpg]

[Obrazek: 86b21527aebd1.jpg]
Odpowiedz
Nagranie live, więc dźwięk lichy... ale coś tam zawsze widać Smile

OMG
Odpowiedz
Ze wczora.
Święto grzyba - Borzęcin.

[Obrazek: IMG_0449.jpg]

Odpowiedz
Wiem że dyskopolo, ale musieliśmy zluzować trochę ze stylistyką coverbandu, więc na tapetę wzięliśmy Ruhannę.

I jeszcze kilka fotek:
[Obrazek: %C5%9Bwi%C4%99togrzyba121-Kopiowanie.jpg]

[Obrazek: %C5%9Bwi%C4%99togrzyba140-Kopiowanie.jpg]

[Obrazek: %C5%9Bwi%C4%99togrzyba141-Kopiowanie-660x441.jpg]

Odpowiedz
Zagrałem na festiwalu poezji spawanej Wink

[Obrazek: 21316318_1454128398013767_49283251842032...e=5A5848BF]

I... powiem Wam, że miałem większą tremę niż gdy gram z zespołem. Jakoś ze Spare Bricks się człowiek gdzieś tam gubi i nie jest tak na świeczniku, a tu sam z gitara na scenie i ze swoim autorskim materiałem - fajne przeżycie.
No i w jakim towarzystwie: Elżbieta Adamiak, Tomasz Lewandowski i cała masa innych gwiazd tego nurtu.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
[Obrazek: cuynfQd.png]
Z tej soboty Emotka_3118

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz

Skocz do: