Zdjęcia Sprzętu!
[stare woobiedoobie]
HARTKE KARTON
ASHDOWN RULEZ
[/stare woobiedoobie]

A tak serio, to potwierdzam, spoko wzmak.
Patrząc na te stare spory z perspektywy czasu to uważam że Ashdown MAG<HA3500<Ashdown ABM.
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Tak. Przy czym Mag ma fajny rockowy charakter. Bardzo go lubię z jazzem.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
#odpierdolsieodmojegoashdowna
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Z perspektywy czasu faktycznie HA3500 to nie taki zły wzmak, chociaż jak grałem na nim w próbowni, to strasznie na niego kląłem.
Aczkolwiek nowsze wypusty z serii L-HA są zdecydowanie lepsze, a konstrukcja w sumie podobna (?)
Odpowiedz
Takiego oto Tremonda mam do zaproponowania. Niemal nieruszony RAT z blendem i pstryczkiem bass boost (na torze dry). W środku trimpoty z LPF na czystym kanale oraz z głośnością boosta. Blowerbox chowa się. Spełnienie wszystkich marzeń o basowym racie. Generalnie sam bym chciał grać na swoich efektach, ale tego na pewno sobie sklonuję w wersji z germanowymi diodami. Xd

[Obrazek: 2tre1.jpg?auto=format&fit=max&h=1000&w=1000]
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Godne to i sprawiedliwe!
Odpowiedz
(08-02-2018, 07:55 AM)Ramcel napisał(a): Z perspektywy czasu faktycznie HA3500 to nie taki zły wzmak, chociaż jak grałem na nim w próbowni, to strasznie na niego kląłem.
Aczkolwiek nowsze wypusty z serii L-HA są zdecydowanie lepsze, a konstrukcja w sumie podobna (?)

Drastycznie różna...
HA ma preamp wzorowany na Fenderze Bassmanie, 3 zakresowa, pasywna korekcja.
Odpowiedz
Pytanie laika, w takim preampie wszystko na max jest płasko?

Odpowiedz
Wszystkie gały (bass, mid, treble) skręcone w lewo - cisza, żadnego dźwięku
Wszystko na środku (5) - podcięty środek (coś jak w Trace Elliot przycisk "Pre-Shape")
Na "płasko" to będzie ustawienie 2/10/2 (bass, mid, treble)
Odpowiedz
(08-02-2018, 03:16 PM)sledz napisał(a): Blowerbox chowa się.

Stahp :<
Odpowiedz
(08-02-2018, 03:16 PM)sledz napisał(a): Takiego oto Tremonda mam do zaproponowania. Niemal nieruszony RAT z blendem i pstryczkiem bass boost (na torze dry). W środku trimpoty z LPF na czystym kanale oraz z głośnością boosta. Blowerbox chowa się. Spełnienie wszystkich marzeń o basowym racie. Generalnie sam bym chciał grać na swoich efektach, ale tego na pewno sobie sklonuję w wersji z germanowymi diodami. Xd

Tremond dobry bardzo, skończę urlop to nagram co nieco więcej.
Odpowiedz
Jo chca.
Odpowiedz
[Obrazek: 6m9avDv.jpg]

Są dla siebie stworzeni, przepróbowany w każdą stronę Big Grin
Bardzo łatwo jest go osadzić jako drugą gitarę. Nie ma tak potężnego i pełnego pasma jak piec Fendera, ograniczony zwłaszcza dół. Szklanka nie z tej ziemi, bardzo łatwo można go nasycić przy niskiej głośności w czym pomagają hi-gainowe single. Big Grin
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0

Hammond L100 | Leslie 760

'69 Fender Bassman 50 | '69 Zelmer 100 | '67 Sunn Sonic

'73 Fender Bassman Ten | 70s Fender Twin Reverb | Vox AC30
Odpowiedz
Taki o,

[Obrazek: wbiS8cz.jpg]

Tylko mam taki zapierdol w robocie ze gralem na nim jakies 3 minuty do tej pory. xD

Na szybko, wykonany bardzo dobrze, glosny z dechy, bdb gryf. Pipaki i elektronika do wyjebania, zrobie jakies u merlina pasywy bo te są słabe i bez preampu je zostawie, osprzet da rade ale w dalszej perspektywie do wymiany.
Bardzo fajna struna B.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Ciekawe. Dasz obmacać?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 62 gości