Zdjęcia Sprzętu!
Rainbow 
Dzięki chopy Smile Płytkę może się kiedyś zmieni: na razie, nie ma na to budżetu mrpink
OMG
Odpowiedz
no!
A co zrobiłeś z geyboardami?

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
Rainbow 
(12-10-2010, 10:45 PM)ANTonio napisał(a): no!
A co zrobiłeś z geyboardami?

Emotka_2755

Panie, toć ich to już ponad rok nie mam Wink Poszły pod młotek, bo kasa była potrzebna. Ale do synthów i tak wrócę kiedyś Smile
OMG
Odpowiedz
płytkę daj czarną - podkreśli kolor instrumentu
a palisander bez markerów jest śliiiiiiiiiiiczny!

zajebiste gratulacje!!!
ostatnio myślę nad powrotem do 5tki i jest zazdrość Emotka_2755

PS: co do synthów to na gwiazdkę mam dostać Monotrona mrgreen
a na nowe mieszkanie może sobie klawisz kupię (CME VX6 mi chodzi po łbie)
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Rainbow 
(12-10-2010, 11:15 PM)Burning napisał(a): płytkę daj czarną - podkreśli kolor instrumentu
a palisander bez markerów jest śliiiiiiiiiiiczny!

zajebiste gratulacje!!!
ostatnio myślę nad powrotem do 5tki i jest zazdrość Emotka_2755

PS: co do synthów to na gwiazdkę mam dostać Monotrona mrgreen
a na nowe mieszkanie może sobie klawisz kupię (CME VX6 mi chodzi po łbie)

Ło panie, a gdzie ja taką teraz znajdę? A ten "klawisz" to nie jest przypadkiem tylko klawiatura sterująca? Wink

EDIT: Bez kitu... gdzie coś takiego można kupić O_O
OMG
Odpowiedz
Brylant - płytkę to można po znajomości wyrezać Emotka_2755
a Monotron wymiata - badałeś temat? na każdą kurwa kieszeń kopia układów z MS-20 Big Grin i to oryginał od Korga!
CME VX można kupić np. w www.zonerec.pl , tylko drogie cholera :S

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Rainbow 
(12-10-2010, 11:37 PM)Burning napisał(a): Brylant - płytkę to można po znajomości wyrezać Emotka_2755
a Monotron wymiata - badałeś temat? na każdą kurwa kieszeń kopia układów z MS-20 Big Grin i to oryginał od Korga!
CME VX można kupić np. w www.zonerec.pl , tylko drogie cholera :S

Wyrezać? To jakaś gwara? mrpink A co do Montrona, to jak dla mnie troszeczkę zbyt prosty silnik Smile Lubię mieć z czego tworzyć brzmienie. Ale fajna zabawka Wink
OMG
Odpowiedz
tam nie stworzysz akordu, bo monofoniczny, ale sample zajebiste!
dobre VCO, dobre LFO i dobry filtr.. czego chieć więcej od monofonicznego syntha?
Wyrezać? bierzesz plexę i rezasz! co za gwara? Wink myślę, że da się załatwić - jak będziesz zainteresowany to wal PW, zagadam z kim trzeba.

Odpowiedz
Ale ta płytka jakaś taka Brylantowa właśnie

":gej:"

Odpowiedz
Gratulacje Brylciu Wink
Miło wiedzieć, ze wróciłeś na tą dobrą ścieżkę mrgreen
Odpowiedz
(12-11-2010, 01:13 AM)Rafau napisał(a): Gratulacje Brylciu Wink
Miło wiedzieć, ze wróciłeś na tą dobrą ścieżkę mrgreen

jeszcze tylko się na kobiety przerzuci i basscity.eu będzie miało pierwszy sukces na polu leczenia różnych problemów.
Następnie musimy przekonać pewnego użytkownika, aby spróbował grać na basówce bez najbardziej muzykalnego pre-ampu na świecie...

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
ale to już grubsza sprawa Big Grin
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
(12-10-2010, 10:40 PM)Brylant napisał(a): Dzięki chopy Smile Płytkę może się kiedyś zmieni: na razie, nie ma na to budżetu mrpink

to ten sandberg z allegro ? za ile w końcu poszedł ? Zajebisty wybór Smile Gratki!

[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(12-10-2010, 09:44 PM)Brylant napisał(a): Powrót do sekty Wink
O kurde. Rewelka instrument

Gram na nerwach.
Odpowiedz
Ależ mu ta struna E muli...
Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 124 gości