Bassturbation 2011 Studio 7 Piaseczno
Udało mi się wbić dziś na trochę. Poznałem kilku forumowiczów, sporo się dowiedziałem. Fajne macie basówki Big Grin Szkoda tylko, że mój G&L fajniej brzmi w innych niż moje łapy Sad
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Jutro wgram zdjęcia.
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Wgrywaj już!

Po same kurwa pomidory!
Odpowiedz
Herp - doleciałeś już? Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Tak, właśnie zlądowałem u siebie.
Odpowiedz
Emotka_2497
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(02-27-2011, 10:10 PM)WoWR napisał(a): Jutro wgram zdjęcia.

Teraz wgrywaj Big Grin Ciekaw jestem, czy w ogóle na jakimś jestem. Może wyjść tak, że narobiłeś tonę zdjęć, a wszystkie takie, jakbym w ogóle się nie pojawił w Piasecznie mrgreen
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
Dawaj zdjęcia mrgreen

Szkoda jednak, że nikt Warwicka nie przywiózł do Piaseczna Tongue

@Burn:
Chyba mi kabel podpieprzyłeś, 5m Proel z jednym kątowym wtykiem Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
(02-27-2011, 10:55 PM)dexter_ck napisał(a): Szkoda jednak, że nikt Warwicka nie przywiózł do Piaseczna Tongue

Mnie się wydaje, że to nawet lepiej. Od razy byłoby wiadomo, kto ma chujowe wiosło mrgreen
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
(02-27-2011, 10:57 PM)asmo napisał(a):
(02-27-2011, 10:55 PM)dexter_ck napisał(a): Szkoda jednak, że nikt Warwicka nie przywiózł do Piaseczna Tongue

Mnie się wydaje, że to nawet lepiej. Od razy byłoby wiadomo, kto ma chujowe wiosło mrgreen

Oj tam oj tam, Warwick miażdży, Alfik nawet już kubek ma Warwickowy Tongue
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
dexter_ck - sprawdzę, jeśli mam 2 takie, to jeden odeślę Emotka_2755
jeśli jeden, to coś wymyślimy Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
ja jednak dzis nie dojechałem. ale powód mam bardzo zacny otóż zakupiłem w tym czasie yamahe rbx 1000 Big Grin wiec na nastepny przyjade ale z dobrym basemWink
Odpowiedz
Kto nie był, niech żałuje. Miło było poznać Wasze mordy, pomacać gitary i dowiedzieć się naprawdę wielu interesujących rzeczy Big Grin

Do następnego razu, i czekam na foty Wink
Odpowiedz
:*

Dzięki za obciąganie Smile
Odpowiedz
super miejsce, fajny klimat, konkretnie, rzeczowo świetne basy i ludziska też!
pozdro! Emotka_3118
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości