07-31-2011, 10:35 PM
(07-31-2011, 09:56 PM)Dex napisał(a): No szamkę mieli dobrą w tym roku i ludzkie ceny.
W zeszłym roku było tylko piwo na terenie zamku - sik, więc każdy chodził do sklepów po swoje. Żarcia żadnego. Po koncercie siedzieliśmy tam gdzie był w tym roku camp i bawiliśmy się z emerytami. 100% lepsza impreza
Przynajmniej wiem czemu Cię nie mogłem znaleźć na terenie zamku. Nawet z Zawadem nie zdążyłem pogadać ehh
Co do zwrotu to była wygrana z tego konkursu co mieli 3 kapele wyłonić, was to chyba od razu wzięli jako supporty.
Miejscówa fajna - zamek, Krzyżacy, dobra szama i piwo w ludzkiej cenie

Tylko organizacja chujowa, a na scenie mieliście coś z odsłuchów ? Bo u nas było... przez pierwsze 10 sekund grania, potem został mi tylko w odsłuchach wokalista, to musiałem pod perkusją stać i słuchać chociaż werbla

A po graniu się okazało, że perkusista miał tylko stopę w odsłuchu... i nic więcej.
Poza tym napisali, że na scenie będzie "podstawowy zestaw bębnów", przez co rozumie się bębny+podstawowe statywy+jakieś krzesełko. Normalnie się dopisuje: proszę ze sobą wziąć swoje talerze, dodatkowe statywy czy krzesełko. A tu chuja, wchodzimy a tam same bębny, zero jakiejkolwiek informacji żeby coś więcej ze sobą wziąć...
Załamka... ile się perkusista nabiegał naprosił...