08-14-2011, 07:22 PM
Portos:
w idealnych warunkach paczka ma nieskończoną masę i nie gra
ale niestety żaden basista nie jest skłonny nosić paczki o masie dążącej do nieskończoności, więc obudowa niestety 'gra'
niemniej jednak gratuluję fajnego heada
chyba jako pierwszy z forum posiadałem CLkę na dłużej i nadal jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem
Kowal:
to prawie pewnikiem lampa*, kup po jednej sztuce 12ax7 i 12au7 i sprawdź któraż to bestia zdycha
koszt za (bardzo ucziwe) JJ to ok. 30zł za sztukę
*taki objaw może też powodować zimny lut, ale raczej obstawiałbym lampę
w idealnych warunkach paczka ma nieskończoną masę i nie gra

ale niestety żaden basista nie jest skłonny nosić paczki o masie dążącej do nieskończoności, więc obudowa niestety 'gra'
niemniej jednak gratuluję fajnego heada

chyba jako pierwszy z forum posiadałem CLkę na dłużej i nadal jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem
Kowal:
to prawie pewnikiem lampa*, kup po jednej sztuce 12ax7 i 12au7 i sprawdź któraż to bestia zdycha

koszt za (bardzo ucziwe) JJ to ok. 30zł za sztukę
*taki objaw może też powodować zimny lut, ale raczej obstawiałbym lampę
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.