09-26-2011, 02:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-26-2011, 02:54 PM przez abstraktus.)
(09-26-2011, 08:44 AM)Burning napisał(a): joł Panowie!
jaki Chorus? żeby wytłuszczał ładnie dół (tam może być 'mokry' tudzież 'chlapiący' troszkę) i z ładną, metaliczną, ale matową, a nie dzwoniącą górką?
dla mnie jest tylko jeden chorus - Boost Bass Chorus Tech 21 - zajebistaaa rzecz, którą mam od tygodnia - polecam ponykać na You Tube i poczytać info z sieci - poprostu miazga, ma regulacej mix sygnału czystego z chorusem, gałkę Tone od barwy samego chorusa, poktła speed i depth oraz level(boost) i do tego detune (mozna odstarajać w stronę # lub w drugą stronę) i co jeszcze ? przegenialny przycisk multi voice !!! Polecam !!! w dodatku do gitarzysty był artykuł Bartozziego Wojciechowskiego z którym się zgadzam w 100 % - a cha żeby nie było miałem CEB-3, CEB-5, EXARA MOBIDICKA i POLYCHORUS - żaden nie ma startu - dźwięki są cudnie tłuste i nasycone i nie ma przegięć chyba że wszystkie gały na max ! I na koniec - klei się bosko z kapelą, gitarowy mocno przesterowany, a chorusik słyszalny mimoto

Ibanez MC 924-Aphex Punch Factory-Chaos Signal Splitter x2:
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,