Panowie,
teraz ja potrzebuję lutnika, okolice Warszawy
Opinii jest tutaj i w necie trochę i zauważyłem, że czasami są ze sobą mocno sprzeczne... I jestem nieco confused :/
Kminię sobie, że być może opinie zależą od rodzaju roboty, może nie każdy lutnik czuje się pewnie we wszystkim, nie wiem..
Chcę zrobić następujące rzeczy:
- wymiana progów
- porządek w kieszeni gryfu
- mosiężne lub grafitowe siodełko
- ekranowanie basenów pod pickupy
- wymiana potków
I chciałbym oczywiście szybko i tanio
Ktoś oddawał bas do lutnika na podobny zakres robót? Jakieś zmiany na rynku? Ostatni post wszak sprzed ponad roku
Edit:
A może lepiej zrobić tak, że np. każdą rzecz zrobić u kogoś innego? Wymiana progów, kieszeń gryfu u jednego, elektrownia u drugiego (solarton czy ktoś
)
teraz ja potrzebuję lutnika, okolice Warszawy

Opinii jest tutaj i w necie trochę i zauważyłem, że czasami są ze sobą mocno sprzeczne... I jestem nieco confused :/
Kminię sobie, że być może opinie zależą od rodzaju roboty, może nie każdy lutnik czuje się pewnie we wszystkim, nie wiem..
Chcę zrobić następujące rzeczy:
- wymiana progów
- porządek w kieszeni gryfu
- mosiężne lub grafitowe siodełko
- ekranowanie basenów pod pickupy
- wymiana potków
I chciałbym oczywiście szybko i tanio

Ktoś oddawał bas do lutnika na podobny zakres robót? Jakieś zmiany na rynku? Ostatni post wszak sprzed ponad roku

Edit:
A może lepiej zrobić tak, że np. każdą rzecz zrobić u kogoś innego? Wymiana progów, kieszeń gryfu u jednego, elektrownia u drugiego (solarton czy ktoś

Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410