11-23-2011, 08:19 AM
nie no.. troche generalizujecie. Ja np sprzedaje dwie gitarki na allegro. japońskie fendery. wyceniłem je na 2850. Może to dużo, może mało.Zależy jak dla kogo. Wiem że są to świetne egzemplarze i są warte tych pieniędzy. Jeżeli posiadam gitare która odbiega brzmieniowo od ,,pewnych standardów,, to wtedy wyceniam ją również nisko.. A moje ceny akurat w tym przypadku kształtujące się na poziomie 2850 są cenami NIEOSTATECZNYMI. Trzeba być wariatem zeby wystawiac rzeczy po cenie minimalnej za jaka chcemy sprzedac bo znajac ludzi każdy i tak zaczyna się targować. Moje ceny nie są do dużej negocjacji ale zawsze ta 100 na struny u mnie na dół zejdzie 
Tak więc podsumowując, wszystko zależy od sprzetu jaki ma sprzedający i czy zna się troche na tym co sprzedaje. Są i ludzie którzy squiera VM potrafią sprzedac 50 zł taniej niz nowy w sklepie co raczej nie jest mega okazją

Tak więc podsumowując, wszystko zależy od sprzetu jaki ma sprzedający i czy zna się troche na tym co sprzedaje. Są i ludzie którzy squiera VM potrafią sprzedac 50 zł taniej niz nowy w sklepie co raczej nie jest mega okazją