12-07-2011, 10:05 AM
(12-07-2011, 12:32 AM)WoWR napisał(a): A mi się podoba, nawet pograłem razem z Tobą
Miło mi, prawda że nietrudny numer? Podczas nagrywana wpadłem jeszcze na pomysł, żeby kilka pierwszych dźwięków nagrać urywanych a kilka poprzeciągać, próbowałem to zrobić od razu ale jak wyszło to słychać

(12-07-2011, 08:06 AM)wtf napisał(a): Yea mazdahu ale groovisz! Super
RYM CYM CYM
Warped z rana jak piwka szklana
Oczywiście jak zwykle nierówności i pomyłki - zwłaszcza w intro i końcówce wolnej.
Dziękuję

Czy na bardziej papciowatym ataku jak ja mama też tak zamruczy?
Tylko ja to bym od razu flaty chciał pakować do wszystkiego więc o soundzie Flea można zapomnieć

(12-07-2011, 09:12 AM)jb90 napisał(a): Mazdah jest groove, ale kurcze imo jest tam za dużo jakiegoś środka albo ci struny brzęczą o progi a tego cholernie nie lubię na preclach
Już dostałem zrype, że nie potrzebnie bawieę się VST. Jedyne co zrobiłem to lekko podciąłem dół od 50Hz, następnym razem będzie goły bas, bo z wtyczkami jakoś dogadać się nie umiem

A struny owszem, bo są cieniutkie i w miarę świeże jeszcze, plus parę razy sam uderzyłem specjalnie o próg. Ja to właśnie bardzo lubię, dlatego trzymam dwie paczki, bo na jednej to słychać, a druga ma więcej środka - który też uwielbiam i bardzo mnie boli kiedy muszę go wyciąć

(12-07-2011, 09:16 AM)wtf napisał(a): To w Preclach je git wlasnie!
O popieram

(12-07-2011, 09:30 AM)jb90 napisał(a): No a mnie właśnie nie pasiprecl to precl akcja bez fretbuzów + flaty - innej opcji nie widzę.
Takie brzęczenia dobre są na wiosłach typu jazz czy SR ale nie precl !!! Bo precl imo to taki kontrabas z progami w kształcie basówki - piękne głębokie kontrabasowe można powiedzieć brzmienie, które pasuje do wszystkiego praktycznie i robienie z niego jasno brzmiącego, klekoczącego o progi basu to pomyłka ! DLA MNIE ZAZNACZAM !!! Żeby nie było
Szczerze mówiąc nie potrafię tego się pozbyć nawet jakbym chciał. Podczas slajda albo dociskania do progu zawsze go słychać. Przyzwyczaiłem się i podoba mi się to, ale do Jamersona mi faktycznie daleko

(12-07-2011, 09:44 AM)paka napisał(a):(12-07-2011, 09:12 AM)jb90 napisał(a): Mazdah jest groove, ale kurcze imo jest tam za dużo jakiegoś środka albo ci struny brzęczą o progi a tego cholernie nie lubię na preclach
lol, mazdah ma chyba najbardziej konserwatywny sound precla na forum.
Tak też mi się wydaje, a przynajmniej do takiego czegoś staram się dążyć