groza- trafiłeś w sedno, mój 'patent' na grę i brzmie to bardzo mocny atak, dosyć niska akcja i w zasadzie gra wszytkiego na jednym ustawieniu łapy. Ja w zasadzie tylko potrafię grać albo z całej siły, albo tak lekko, balladowo bym powiedział muskając struny.
Z tym że by mnie nie było słychać też sie zgadzam w 100%, ale! Jest jedno zastrzeżenie (i to się tyczy każdej kapeli). U mnie chłopaki zdecydowanie jadą płaskim brzmieniem gitar. To jest błogosławieńśtwo (dla mnie), gdyż mam miejsce i w tym niskim środku i w górce gdzie jest klekot. Nie wiem czy do końca łapiesz o czym mówię, ale generalnie zgadza nam się miejsce w kapeli. Fakt że nie jesteśmy żadnymi super grajkami, rzekłbym że technicznie gramy bardzo przeciętnie
Ale jakoś tak się składa że na żywo ma to ręce i nogi i nie jest to jednolita sieka a wszystko brzmi w miarę klarownie.
Nie mniej dzięki za rady, na pewno się przydadzą, bo ćwiczyć trzeba, a każde słowo od bardziej doświadczonych jest na wagę złota
Btw: wcale nie gram przestrojony, a na wzmaku mam środek rozkręcony na maxa
To takie 'wzium' w dole mogłą się wziąć z tego że nagrywałem to telefonem komórkowym
Z tym że by mnie nie było słychać też sie zgadzam w 100%, ale! Jest jedno zastrzeżenie (i to się tyczy każdej kapeli). U mnie chłopaki zdecydowanie jadą płaskim brzmieniem gitar. To jest błogosławieńśtwo (dla mnie), gdyż mam miejsce i w tym niskim środku i w górce gdzie jest klekot. Nie wiem czy do końca łapiesz o czym mówię, ale generalnie zgadza nam się miejsce w kapeli. Fakt że nie jesteśmy żadnymi super grajkami, rzekłbym że technicznie gramy bardzo przeciętnie
Nie mniej dzięki za rady, na pewno się przydadzą, bo ćwiczyć trzeba, a każde słowo od bardziej doświadczonych jest na wagę złota
Btw: wcale nie gram przestrojony, a na wzmaku mam środek rozkręcony na maxa
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com
Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com
Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/