02-16-2012, 10:33 PM
(02-16-2012, 07:05 PM)Viking napisał(a):(02-16-2012, 06:51 PM)dudi999 napisał(a): Przydałoby się. To jest kolejny problem z powodu, którego ubolewam nad tym, że jestem leworęczny![]()
Coś tam zagram. Niedługo pojawią się u nas próbki różnych instrumentów ale nagrywanie praworęcznych basów przychodzi mi z wielkim trudem
a ściągasz jakieś lewusy ?
Ściągam jak się coś trafi fajnego, przynajmniej mogę wtedy sobie porządnie ograc

(02-16-2012, 07:26 PM)DEFENCE napisał(a): nagrywaj po kilka dźwięków na jednej strunie, będzie to oddawało brzmienie instrumentu, a też nie będziesz kaleczyć
Nagrałem sobie trzy podkłady w różnych stylach muzycznych i do tego będę chciał nagrywać próbki. Coś prostego, żeby tylko oddać charakter instrumentu.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele