(04-05-2012, 06:08 AM)adazz napisał(a): [quote='tubas' pid='208087' dateline='1333574019']
[quote='adazz' pid='205043' dateline='1332802422']
[...]Alleluja ktoś potrafił na tym forum napisać cokolwiek o tej muzyce!!!
Ten kawałek z wibrafonem jest moim autorskim pomysłem, zresztą projekt z wibrafonem jest moim pomysłem który ma podążać dwu torowo, z dwoma programami, pierwszy zupełnie mój autorski, drugi "tribute to Komeda" - niebawem pochwalę się nagraniami zupełnie fajnymi, przyzwoitej jakości
[...]
Jednak wśród tej "metalowej" bandy pedałów spod znaku "różowej ostrygi" jest też kilku grających nasze klimaty, tylko wstydzą się - albo co...?

Z wibrafonem mam parę wspomnień, ale pisałem o tym już w pierwszych blogowych wpisach na "basoofce", więc nie będę tu powtarzał... Można poczytać u "konkurencji", do czego zapraszam, bo wspomnień zamieściłem tam mnóstwo, a większość zabawnych.
Dokładnie też opisałem jak wyglądały "za komuny" egzaminy weryfikacyjne dla muzyków rozrywkowych i zdaje się opisywałem też egzamin dla muzyków wojskowych, na tzw. "klasę"!

No, tak czy inaczej - pogadamy o tym u "Zakwasa" na imprezce w czerwcu...

Pozdrawiam z tego oto miejsca całą swingującą brać basową: "stomp off - let' go, neskim!"