04-17-2012, 08:58 PM
(04-17-2012, 04:32 PM)dr_kciuk napisał(a): A ubodło mnie to co napisałeś ,bo gram obecnie z takimi dzieciakami jak z tego filmiku i w związku z tym poczułem się w obowiązku stanąć w obronie pewnego typu zachowań
Jeśli moja reakcja była niewspółmierna to stawiam
A widzisz - tak czułem, że doskonale łapiesz z kontekstu - widocznie miałeś potrzebę dać wyraz swojej dezaprobacie z jakiegoś powodu (który teraz wyjawiłeś) i dlatego celowo pewne oczywiste aspekty ignorowałeś.

W sumie nie rozumiem dlaczego poczułeś potrzebę stawania w obronie 'czegośtam', natomiast podoba mi się, że jednak potrafisz zagrać w otwarte karty. Tych kilka przemyconych uwag, to była zaczepka bardziej, niż stwierdzenie - takie wtykanie kija w mrowisko - ale z pewnością wiesz o co chodzi.

I na koniec - też gram z takimi dwoma małolatami na gitarach, w jednym z zespołów - nie widzę problemów w normalnej współpracy starszych z młodszymi. Wszyscy sobie z siebie robimy jaja i nikt nie pójdzie się wykłócać o swoje przekonania, styl czy muzykę

(04-17-2012, 06:05 PM)zwinny napisał(a): zauważyłem, że dość często oblewasz kogoś pomyjami,
Chyba przesadzasz