06-06-2012, 08:11 AM
Spoko, nie rusza mnie, że komuś się nie podoba, czy nie rozumie. O gustach się nie rozmawia. Ja robię swoje. Ta zakładka dotyczy pokazywania swoich dokonań wideo, co powyższym czynię. Cudzysłów nie miał nikogo obrazić. No właśnie co by było gdyby zabrać Szymańskiego z pierwszego video? Byłby zmodyfikowany temat Komedy do Dziecka Rosemary.
Sądziłem, że to forum ma jednoczyć różniastych basistów w kraju. Zamiast wspólnego nakręcania się, wspierania, żeby działać, grać grać grać, wszyscy się tu oceniają, jak by byli basową alfą i omegą.
Wszystkim Wam życzę wielu nagrywek, dokonań w wielu różnych gatunkach/płaszczyznach muzycznych. Nawet jak Was będą jebać, to róbcie dalej swoje
P.S. Płyta Organoleptic Trio zebrała pozytywne recenzje w Teraz Rocku i Metal Hammerze
Szczerze ją polecam 
no to jeszcze jedno video zatem
K.O.M.P.
Sądziłem, że to forum ma jednoczyć różniastych basistów w kraju. Zamiast wspólnego nakręcania się, wspierania, żeby działać, grać grać grać, wszyscy się tu oceniają, jak by byli basową alfą i omegą.
Wszystkim Wam życzę wielu nagrywek, dokonań w wielu różnych gatunkach/płaszczyznach muzycznych. Nawet jak Was będą jebać, to róbcie dalej swoje

P.S. Płyta Organoleptic Trio zebrała pozytywne recenzje w Teraz Rocku i Metal Hammerze

no to jeszcze jedno video zatem

K.O.M.P.