07-26-2012, 10:28 AM
(07-26-2012, 09:56 AM)Gruby napisał(a): (...)
Przypierdalacie się panowie na potęgę.
(...)
To tak ogólnie piszę, nie tylko w kwestii Fabiana, którego podobnie jak i moja zasłużona niepopularność rzuca Wam się na osąd.
Jako, że również się wypowiedziałem w kwestii bandu Fabiana to czuję się wywołany do tablicy

Osobiście wyraziłem tylko swoją opinię, do której każdy ma prawo, prawda? Czyjaś "popularność" lub jej brak nie ma tu nic do rzeczy.
Poza tym chodzi nie tylko o samą muzę ale też o sposób argumentowania, który zwyczajnie do mnie nie trafia

(07-26-2012, 10:09 AM)mazdah napisał(a):(07-26-2012, 09:35 AM)Pecu napisał(a): Aaa... ja grałem support przed Piaskiem.A ja mam paszport polsatu
Bardzo ładne jest to, co piszecie o graniu tego co się kocha, ale jednak jest to kurewsko naiwne...
Pod publikę czy dla kasiory grali i grają w zasadzie wszyscy, od The Beatles, poprzez Rolling Stones, Sex Pistols, Pink Floyd (wybitnie popowe kawałki z Barretem) na Behemocie czy Dimmu Borgir kończąc. Sorry, ale muzyka nie jest dla nas, tylko właśnie dla NICH - tych, co przyłażą na koncert posłuchać
Myślę, że trzeba jednak rozróżnić granie dla publiki od tworzenia pod publikę. To pierwsze jest naturalne i oczywiste, to drugie nieszczere i obłudne.
Ale to jest tylko moje odczucie jako grajka amatora. Świat jest długi i szeroki, żyjemy w wolnym kraju i niech każdy robi sobie to na co ma ochotę

Wyrażam tylko swoją opinię... Jeśli Fabian ma przyjemność z tworzenia takiej muzy i w ten sposób, jeśli mu z tym dobrze to krzyżyk na drogę i niech robi co mu się podoba

Jeszcze raz powtarzam - każdy ma prawo do robienia tego na co ma ochotę jak i również każdy ma prawo do posiadania swojej opinii na jakiś temat

Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410