08-22-2012, 10:40 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2012, 10:46 AM przez dr_kciuk.)
Jest szybki,a bez dopałki jeszcze szybszy i powiedziałbym ,że klarowny jak się z drivem zatrzymany na jedynce
.
Mój ma klasyczną konstrukcję,tzn.drive czteropozycyjny,nie ma regulacji środka.
Generalnie gałki bardzo subtelnie zmieniają brzmienie.Ten sound można lubić lub nie.
Preamp dha służy mi do uzyskiwania większego drive'u przy niższych głośnościach,ale też do jakichś "apokaliptycznych"
eksperymentów,bo klasyczna konstrukcja mojego mata nie pozwala na mocne przesterowanie.
Z tego co wyczytałem nowa wersja nie ma gałki DEEP.Bardzo przydatna jak się przesiadam ze speca na jazza.
Jest to taki swoisty dopalacz niskich częstotliwości.
Acha cały matamp jest na JJ-jach,a preamp DHA na dwóch EH,no i oczywiście point to point,wszystko na kabelkach.
Rzeczywiście Omsonie to demo chwały temu wzmacniaczowi nie przynosi

Mój ma klasyczną konstrukcję,tzn.drive czteropozycyjny,nie ma regulacji środka.
Generalnie gałki bardzo subtelnie zmieniają brzmienie.Ten sound można lubić lub nie.
Preamp dha służy mi do uzyskiwania większego drive'u przy niższych głośnościach,ale też do jakichś "apokaliptycznych"
eksperymentów,bo klasyczna konstrukcja mojego mata nie pozwala na mocne przesterowanie.
Z tego co wyczytałem nowa wersja nie ma gałki DEEP.Bardzo przydatna jak się przesiadam ze speca na jazza.
Jest to taki swoisty dopalacz niskich częstotliwości.
Acha cały matamp jest na JJ-jach,a preamp DHA na dwóch EH,no i oczywiście point to point,wszystko na kabelkach.
Rzeczywiście Omsonie to demo chwały temu wzmacniaczowi nie przynosi