09-13-2012, 04:22 PM
Jeżeli można chciałbym wszem i wobec powiedzieć, że kabel, który zrobił mi pinio (czyli cordial cgk 175 + wtyki neutrika) jest przezajebisty
Można się przyczepić jedynie o nieco przytłumioną górę, ale wszystko da się ewentualnie eq podbić - takie mam wrażenia porównując z moim poprzednim kablem (cobra coś tam - brzmiący jak Planet Waves). Ale w porównaniu do mojego poprzedniego kabla ten ma dużo szersze pasmo. Dół stał się wyraźniejszy, już nie wieje zmulonym dołem jak poprzednio. Środek jest po prostu transparentny - widać, że te kable to nie tylko basy i soprany, ale i pełne pasmo środka, no i góra lekko przytemperowana, ale tak jak wspomniałem wcześniej jak się ma eq w piecu i gicie (a wszyscy mają
). to sobie ewentualnie można podbić. Mnie osobiście odpowiada taka góra, bo poprzednia za bardzo biła po uszach - tu jest piękna góra jak na nowych DR-ach 
Podsumowując, kabel jest świetnej jakości, wtyki neutrik - klasa sama w sobie no i pełne brzmienie, którego nie znajdziesz np. w Planet Wavesach (miałem je przed tą cobrą coś tam coś tam
). Polecam !
Podsumowując, kabel jest świetnej jakości, wtyki neutrik - klasa sama w sobie no i pełne brzmienie, którego nie znajdziesz np. w Planet Wavesach (miałem je przed tą cobrą coś tam coś tam