09-30-2012, 05:35 PM
(09-30-2012, 03:27 PM)dr_kciuk napisał(a): Używam BigShota Radiala.Eksperymentowałem z dwoma wzmakami,czysty i higain.Zaletą BigShota jest to ,że jest w pełni pasywny,true bypass,nic nie ścina itd...Ale...Problem z rozdziałem sygnału na dwa wzmaki polega na tym ,że w pozycji A+B jego poziom spada.A więc jak wybierasz tylko wzmak z higainem i ustawisz sobie "poziom" drive'u, a potem przełączysz na A+B(dwa wzmaki)to na wzmaku z higainem poziom gainu(drive) obniża się..Dlatego przy przejsciu ze wzmaka z higainem na obydwa wzmaki trzeba kręcic gainem,zeby mieć taki drajw jak na tym pierwszym....Kurwa ale zamieszałemnie wiem czy to jasne co napisałem
Jasne, jasne

Tak czy siak - EHX SwitchBlade+ jest w pełni pasywny (zasilanie jest tylko do sygnalizacji diodami - bez tego działa normalnie).
A tak wracając do rozwiązań na 2 tory - pograłem sobie w ten sposób i jest to najlepsze rozwiązanie pod gruz z możliwych wg mnie. Jakieś tam zabieganie o artykulacje i pełne pasmo nie mają tutaj miejsca (to po prostu jest i chuj!)