10-16-2012, 08:50 AM
(10-15-2012, 07:00 AM)bibok napisał(a):generalnie z gitki jestem bardzo zadowolony,aktualnie przyzwyczajam się do specyficznego gryfu, jest dosyć wąski w porównaniu do Nexusa, ale ma to tez swoje zalety, poza tym brzmienie mi bardzo siedzi, tak samo użyteczność elektroniki - według mnie, w odniesieniu bezpośrednim do aguilara OBP-3 nie widzę sensu jakiejkolwiek ingerencji w MEC 3-band active preamp.(10-11-2012, 02:35 PM)Radolinho napisał(a): pochwalę się i poproszę o numerek
Super sprzęt! Ciekawe, czy z biegiem czasu pojawią się jakieś krytyczne opinie z Twojej strony?
mały offtop:
Zanim kupiłem Wacka
jakiś czas temu byłem bardzo napalony na Stingraya więc pojechałem pomacać do Berlina. Jakoś nie miałem okazji wcześniej pograć na SR, miałem gotówkę w ręku na nowego i po przemacaniu kilku sztuk wyszedłem ze sklepu strasznie zniesmaczony, gdyż manualnie i brzmieniowo przy moim Nexusie - Stingray prezentował się jak zabawka,
jeśli dobrego Nexa używkę można wyrwać za 4-5 tyś. to Stingraye wg mnie powinny chodzić po 2000 max
Pozdrawiam
r.
Sadowsky MV5 /Sandberg California J6 HCAM /Stradi upright/ GMR5 F-less//Ampeg SVT-2 Pro + PTC Lil'B410 /SWR Goliath4/ TC RH750+3xRS112//
AnEmJa
Maja Lumasepio
AnEmJa
Maja Lumasepio