10-27-2012, 07:25 PM
Coś się w końcu dzieje w wątku!

(10-27-2012, 07:10 PM)JA_cek napisał(a): W nieprzespaną noc z kolegą takie coś grzmotnęliśmy - liczymy, że wygramy, optymistą wszak być trzeba. Na razie nie ma głosowania, więc nie piszę w temacie prośba o głosy, ale zanim dojdzie do głosowania, to muszę popracować nad masterem, bo już słuchając następnego dnia (miks i master robiłem w okolicach 4 rano po kilkunastu godzinach w pracy i kilku godzinach nagrywek - ogólnie w zeszłym tygodniu w sumie spałem może 4 godzinySzczerze powiedziawszy, gdy wchodzą wokale, to szybko szukam, gdzie by tu wyłączyć. Sory - nie daję rady. Są tak niepewne i roztrzęsione, że herbata sama mi się ze szklanki wylała) słyszę, że przewaliłem pasmo powyżej 8 kHz
A więc: jak?
24 godziny
acha - ostrzeżenie: w nagraniu słychać mój wokal, za co serdecznie przepraszamBas też jest mój i strato też moje

(10-27-2012, 07:16 PM)znyku napisał(a): zanabyłem fast track'a m-audio i mocno podniecony nagrałem cover ot taki fragment kawałka: http://w108.wrzuta.pl/audio/8EAI4S52dXj/...bass_coverAle marudzisz - dobrze jest. Wszytko płytnie. Brzmienie bardzo ok!
time mi lekko pływa, ale ciekawy jestm jak Wam drodzy panowie podoba sie sound? bass->m-audio->cubase->jakiś prosty compressor wave'sa
Gram na nerwach.