11-01-2012, 06:20 PM
Andrzejoff: publika była meeeeeeeega \m/ dawno się tak nie bawiliśmy.. chyba tylko przed Cannibalami było równie dobrze.
Viking: mam plan na dalsze oszpecenie
zobaczymy, czy sytuacja finansowa nie zmusi mnie do sprzedaży, ale jeśli się uda to na wiosnę rzeźbas nieco zbrzydnie 
hennoh: dzięki \m/ nasz plan to w ciągu najbliższych kilku lat wbić się w tzw. top10
Bolem: my mamy prosty przepis na stylówę - szczerość. Każdy z nas tak się ubiera na codzień (no.. może bez frotek
)
po prostu chamy z nas i tyle
Viking: mam plan na dalsze oszpecenie

hennoh: dzięki \m/ nasz plan to w ciągu najbliższych kilku lat wbić się w tzw. top10
Bolem: my mamy prosty przepis na stylówę - szczerość. Każdy z nas tak się ubiera na codzień (no.. może bez frotek

po prostu chamy z nas i tyle

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.