11-13-2012, 09:54 PM
(11-13-2012, 08:21 PM)vonmarkowitz napisał(a): Omson Napisz prosze co tam bylo (jesli bylo) slychac na probie.Tak naprawde bugera to wcale nie jest taki szmelc ,nalezy sie tylko zastanowic czego nalezy sie spodziewac od wyrobow ktore ,niejednokrotnie sa 3 razy tansze niz tzw. oryginaly?Mialem okazje ogywac ( przez pare dni ) Bugere 333.Gralo to zajebiscie.full lapowa glowa gitarowa za 300 fuli.W cenie 300 funtow nawet nie dostaniesz uzywki od maszczala czy innego piweja.
Co do b-stocku to proponuje sie zastanowic .Osobiscie kupilem Yamahe RBX z B Stocku i sie zastanawiam czy ta gitara to takie scierwo czy to wlasnie ten B stock?Niby taniej ,ale co z tego jak sie okazalo ze gitara to szmelc totalny ,w porownaniu do sklepowej Yamahy.
Wszystko zapierdala.

BTW - przy okazji wpadli chłopaki z kapeli deathmetalowej grający po sąsiedzku, jako że dzisiaj gitarul od nas przytargał świeżo zakupione JCM900 i pakę Engla 4x12 i okazało się, że Marshall ma chyba jakaś usterkę... Wpadli na moja prośbę obadać temat, jako że mają więcej doświadczenia z lampowcami i przyszedł m. in. ichni bassman. Zobaczył moją Bugere i zaczął się brechtać, że grał już na tym i zajebiście to napierdala jego zdaniem (i chuj że behringer).

(11-13-2012, 09:23 PM)Viking napisał(a): A ja obstawiam, że Omson i tak podepnie Sansampa w końcówkę mocy tej Bugery + miliard przesterów w podłodze, uzupełniających harmoniczne i dopompuje to Sonic Maximizerem![]()
![]()
No rozjebuje mnie to doszczętnie już
No, no

Edit:
A zapomniałem: z całym szacunkiem Fabian