11-16-2012, 03:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-16-2012, 03:53 PM przez Maciejeq.)
(11-16-2012, 03:32 PM)Hubert napisał(a): Chętnie bym to zrobił, ale nie zniżę się do jego poziomu. A wiesz dlaczego? Bo sam najeżdżał na Mateusza, że kupuje gitary tanio w UK, czy USA, a sprzedaje drożej w Polsce, a teraz sam robi dokładnie tak samo.
Tu się akurat zgodzę, tak to niestety wygląda. Ja bym po prostu nie potrafił kupić coś tak tanio, dosłownie- "przetrzeć ścierką" i wywalić ogłoszenie o sprzedaży 2x drożej, a może się jakiś łoś nadzieje. Wiem, On na tym zarobi, mi przez moją ''moralność" uciekają pieniądze sprzed nosa. Nie mam po prostu nutki handlarza i takie zachowania mnie brzydzą (w tym określeniu nie ma żadnej ironii, dla mnie tak czy inaczej uskutecznia handel instrumentami).
Ale tak czy inaczej- zejdźcie już z niego. Od wczoraj jest tematem numer jeden, irytuje mnie to już. Pożartowaliśmy, poszedł sobie, a teraz nagle każdy uderza w jego osobę krytyką, jakiej nie odważyłby się pokazać kiedy to jeszcze był na forum... (tak podświadomie coś czuję że mimo to zagląda tu i ma z tego wszystkiego wielki ubaw).
EOT
http://allegro.pl/dod-stereo-flanger-fx-...68843.html
Fajny flanger za małą kasę. Aż mnie portfel świerzbi...