Z tanich efektów to Danelectro daje radę, ale nie wiem jak jego delaye. O modelu Reel echo coś dobrego słyszałem, ale nie interesowałem się bardziej.
edit
A, nie wiem czemu myślałem że o tani delay chodzi. O nietanich to wiem jeszcze mniej
Od dawna chcę mieć jakiegoś delaya, ale jak na razie w każdym coś mi się nie podoba, zwłaszcza w chwalonym niżej MXR
Jedyny naprawdę świetny delay to IMO stary Memory Man, testowałem tego z trzema gałkami. Z cyfrowych ktoś ostatnio TC pokazywał i też przyzwoicie gra, jeśli miałbym kupić cyfrę to pewnie właśnie TC (wspomniany wyżej cyfrowy Boss to jedna z gorszych, sztucznie brzmiących kostek jakie miałem w ręku). Do gitary wybrałbym na pewno zielonego Malekko, ale z basem akurat średnio on brzmiał.
edit
A, nie wiem czemu myślałem że o tani delay chodzi. O nietanich to wiem jeszcze mniej
Od dawna chcę mieć jakiegoś delaya, ale jak na razie w każdym coś mi się nie podoba, zwłaszcza w chwalonym niżej MXR
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
blue colander stompboxes