Pomoc w zakupie : (nowy) Fretless ( 5 - 7 tyś )
(01-03-2013, 12:47 AM)elteha napisał(a): Hej, na poczatek poprosze, aby nie traktował moeje wypowiedzi mentorsko, po protu glosno mysle Smile

Z oczekawin jakie opisałes, wydaje mi sie, ze bedzie Ci ciezko bedzie Ci znalezc taki instrument produkowany seryjnie. Dlatego zastanawiam sie, dlaczego masz opory przed zrobioniem gitary u lutnika. Po opisie poszukiwanej gitary wnioskuje, ze wiesz czego szukasz i masz sprecyzowane oczekiwania, dlatego wydaje mi sie, ze to bylaby najbardziej skuteczna droga.

Ostatnio podczas wizyty u Kanii macalem piekny instrument, wykonany na naprawde wysokim poziomie - gryf przekladany ilomastam kawałkami drewna, NTB, Bartollini, Aguilar OBP-3, Schaller. Malina. I to za 6k.

Jestem ciekaw jak Ty sie na to zapatraujesz Emotka_2755

Zobaczymy co powiesz, jak odbiorę swoją piątkę od Lewickiego (i nie będzie za 6k zł, hehehe) Wink Ale do rzeczy - w pełni się z Tobą zgadzam Emotka_2755

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pomoc w zakupie : (nowy) Fretless ( 5 - 7 tyś ) - przez OMSON - 01-03-2013, 12:49 AM
RE: Pomoc w zakupie : (nowy) Fretless ( 5 - 7 tyś ) - przez mazdah - 01-03-2013, 09:20 AM
RE: Pomoc w zakupie : (nowy) Fretless ( 5 - 7 tyś ) - przez mazdah - 01-03-2013, 10:30 AM
RE: Pomoc w zakupie : (nowy) Fretless ( 5 - 7 tyś ) - przez OMSON - 01-03-2013, 02:48 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości