01-22-2013, 09:30 PM
(01-22-2013, 09:07 PM)low napisał(a): Sposób wypowiadania się nt. Comy przypomina wypowiedzi ludzi po katastrofie pod Smoleńskiem.
"Nie głosowałem na Kaczyńskiego, ale..."
Tak i tutaj
"Nie jestem fanem Comy, ale..."
Widocznie PiS i Coma mają coś wspólnego...
Ja z kolei uważam, że dziadostwo Iry i naprawdę dziesiątek nijakich i beznadziejnych rockowych kapel, z tragicznymi melodiami przyćmiewa wszystko w tym kraju. Co z tego, że muzycy umieją grać, że mają sprzęt, nawet że brzmią. Kompozycje są tak przeraźliwie nudne, że tego się wytrzymać po prostu nie da. Jak byłem któregoś razu na masowej imprezie i grała IRA, jedynym pozytywnym akcentem, w którym wyszło jednocześnie dziadostwo ich własnych kompozycji i dobry warsztat było odegranie 'Oni zaraz przyjdą tu' Breakoutu.
A z Comą, jak to z każdym odnoszącym duże sukcesy zespołem. Stają się mega passeStąd też i gadki o 'moim gronie', nic to niezwykłego jak prześledzi się podobne kariery jak ich. Z czego 1sza płyta jest całkiem niezła, ostatnia tragiczna. IMO.
---
Z drugiej strony nie gloryfikowałbym przesadnie festiwalu Tauron Nowa Muzyka. Bo co odkrywczego w tych dwóch, pierwszych z brzegu, kawałkach reklamujących gwiazdy tego eventu? Ja niespecjalnie mogę przesłuchać te utwory w całości.
W Polsce nikt nie gra porządnego rocka. Nie ma zespołu który odniósłby sukces na arenie międzynarodowej. Polskie zespoly rockowe są dużo słabsze od zagranicznych.
Dlatego trzeba grac metal!
fender -> fender -> fender