02-26-2013, 09:07 PM
(02-26-2013, 01:39 PM)maRcin napisał(a):(02-24-2013, 06:46 PM)Marcin S napisał(a): a ten Hofner to model z 34" menzurą czy ten krótszy? Jeśli dłuższy, to prosiłbym uprzejmie o jakieś wrażenia, interesuje mnie nieco.No, menzura normalna. To jest niedrogi basik, ale jak na swoją cenę brzmieniowo i manualnie spisuje się świetnie. Zresztą jeszcze zanim ja zdążyłem na nim cokolwiek zagrać, podłączył go K. Ścierański i zachwalał. Cztery pokrętła, można ukręcić kilka pasywnych brzmień. Moim zdaniem byłaby potrzeba zrobienia wnikliwych regulacji, być może lekki szlif progów.
No i gratulacje przede wszystkim, to musi być niezła frajda dostać takie wyróżnienie.
Będę sprzedawał bo na nagrodę pracował cały zespół a potrzebna kasa na nagrania. No i mam jeszcze dwa basy, a na czwórkach nie gram.
Dobrze wiedzieć, dzięki. Widziałem z bliska krótkoskalową wersję i wizualnie ok, podłączyć nie było jak niestety, zresztą 30 cali to nie dla mnie. Natomiast wersji z pełną menzurą, o której istnieniu wiedziałem, nigdy nie udało się zlokalizować. Podoba mi się z wyglądu

![[Obrazek: 17m.gif]](http://i195.photobucket.com/albums/z116/suchapicture/17m.gif)