03-26-2013, 01:12 PM
(03-25-2013, 10:46 PM)mariotd napisał(a):(03-25-2013, 11:51 AM)Lacki napisał(a):(03-22-2013, 12:57 PM)WoWR napisał(a): Mnie również bardzo podoba się ustawienie panelu pod skosem, na górze!
Czy jesteś w posiadaniu zdjęcia ze zbliżeniem na ten panel?
Panele w pełnej okazałości:
(03-23-2013, 11:17 AM)mariotd napisał(a): Tak kurcze czytam o tym nowym sprzecir Taurusa.. i cholernie sie wkurzam, ze zaznaczylem w ankiecie dwukanalowkeRozumiem, ze ta lampka na preampie bedzie tylko w 210 dwukanalowym? Jak Ci pisalem na priv, uzywam obecnie TX crossa.. bardzo siedzi mi brzmienie tego preampu. Wzmacniacz w tym 210 bedzie zastosowany parametrowo tak samo jak tx/th cross? Mysle nad dokupieniem jakiegos combo malego do kapeli rockowej, gram tam teraz na W sweet 15.. ale wolalbym brzmienie taurusa
zwlaszcza ze bardzo milo jest rozwiazane brzmienie post z wyjscia DI. No i ciekawi mnie cena tego dwukanalowca.. bedzie ponizej 2tys zl?
Każdy rozmiar będzie występował w dwóch wersjach - jedno i dwukanałowej.
Lampa na preampie będzie się znajdowała tylko w wersji z dwoma kanałami.
Jeśli chodzi o cenę to będę Was informował jak ustalimy konkrety.
Możesz wytłumaczyć o co chodzi parametrowym wzmacniaczem? Chodzi o biamp czy o parametryczny eq?
Źle się wyraziłem, chodziło mi o "parametrowo" czyli gałkami kręcąc w tych wzmacniaczach czy uzyskam podobny/ten sam efekt co kręcąc gałkami w TX Crossie. Czy będzie to jakoś zmienione czy w bardzo podobny sposób skonstruowane (sorry za bełkot, właśnie idę spać
Ok rozumiem. Będzie dość podobnie. W TX crossie troche inaczej rozwiązane jest zjawisko podbijania góry i dołu (dbs,presence). Zamiast przycisków są tu zastosowane switche umożliwiające podbicie, przycięcie. Z doświadczenia wiem, że to wygodniejszy i bardziej intuicyjny system. Charakterystyka brzmienia jest podobna.
Z góry przepraszam za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i wszystkie inne.
http://godsownprototype.bandcamp.com/alb...-feel-like
http://godsownprototype.bandcamp.com/alb...-feel-like