Dobra, koniec pierdolenia, bo znowu forum się zepsuje jak ostatnio. 
UWAGA NAGRAŁEM COŚ BEZ PRZESTERU!!!
Mam w comodousie nordstrandy dual coil, zajebiście mi się podobają te pickupy, jak będę miał kasę na 120% wpierdolę takie same do patriota.
Pięć ciastek supafrik nagrany na wszystkich kombinacjach cewek, kostką:
http://kirkhamlet.pl/dwn/kostka_cewki.mp3
s - singiel, h1 humb jasny, h2 humb ciemny (nie pamietam ktore jest które). wszystkie próbki poza jedną mają ten sam gain - różnice w głośności jak słychać są b. duże.
1. s s
2. h h 1
3. h h 2
4. neck s
5. neck h 1
6. neck h 2
7. bridge s
8. bridge h 1
9. bridge h 2
10. h1 s
11. h2 s
12. s h1
13. s h2
14. h2 h1
15. h1 h2
preamp wyłączony, tone na full. struny jakieś stare warwicki czerwone nikle, wyjąłem z pokrowca i przepłukałem - napewno nie nówki.
Strój HEAD, akcja ok. 1mm, relif malutki, kostkowane między pickupami na połowie nakurwu.
Od siebie dodam że te ciemne humby w pasywie są IMO za ciemne, ale po włączeniu preampu i dodaniu górki jest spoko, jak się lubi takie sprawy. Używam w zespole ss albo s neckowego.
ps. jak ja chujowo tłumię struny...

UWAGA NAGRAŁEM COŚ BEZ PRZESTERU!!!
Mam w comodousie nordstrandy dual coil, zajebiście mi się podobają te pickupy, jak będę miał kasę na 120% wpierdolę takie same do patriota.
Pięć ciastek supafrik nagrany na wszystkich kombinacjach cewek, kostką:
http://kirkhamlet.pl/dwn/kostka_cewki.mp3
s - singiel, h1 humb jasny, h2 humb ciemny (nie pamietam ktore jest które). wszystkie próbki poza jedną mają ten sam gain - różnice w głośności jak słychać są b. duże.
1. s s
2. h h 1
3. h h 2
4. neck s
5. neck h 1
6. neck h 2
7. bridge s
8. bridge h 1
9. bridge h 2
10. h1 s
11. h2 s
12. s h1
13. s h2
14. h2 h1
15. h1 h2
preamp wyłączony, tone na full. struny jakieś stare warwicki czerwone nikle, wyjąłem z pokrowca i przepłukałem - napewno nie nówki.
Strój HEAD, akcja ok. 1mm, relif malutki, kostkowane między pickupami na połowie nakurwu.
Od siebie dodam że te ciemne humby w pasywie są IMO za ciemne, ale po włączeniu preampu i dodaniu górki jest spoko, jak się lubi takie sprawy. Używam w zespole ss albo s neckowego.
ps. jak ja chujowo tłumię struny...