Nie polecam sklepu gitarownia.pl aka focus daro - zamowilem u nich dwa komplety strin na bassturbacje. kupilem, wypelnilem formularz dostawy i zaplacilem. w formularzu specjalnie zaznaczylem inny adres dostawy pod ktorym jestem teraz w Warszawie. Kedy dostalem potwierdzenie z systemu sklepu, po dokonaniu wplaty przez PayU, zaiwazylem ze w ich systemie jest adres na ktory mam zarejestrowane konto. Wtedy zadzwonilem i zapytalem, czy na pewno wszystko jest w porzadku, poniewaz podany adres to ten, na ktory jest zarejestrowane konto, a nie adres dostawy. Osoba z ktora rozmawialem zapewnila mnie, ze adres dostawy pobierany jest automatycznie z formularza allegro. Pomimo mojej sugestii nikt nie sprawdzil, czy dane sa poprawne, bencwaly automatycznie zaufaly systemowi, przez co struny poszly oczywiscie na moj domowy adres.
Sposob zalatwienia sprawy przez sklep - zadzwonili do mnie dzisiaj i zaproponowali wysylke nastepnych dwoch kompletow, przy czym musialbym zwrocic te ktore juz przyszly. Rozwiazanie z gory skazane na niepowodzenie, bo jutro jest sobota. Przeprosili. powiedzieli, ze czynnik ludzki i ze im przykro. Ja dzisiaj stracilem pol dnia na szukanie strun po Warzszawie i kase zakup kolejnych kompletow, ktorych de facto nie potrzebuje.
Sposob zalatwienia sprawy przez sklep - zadzwonili do mnie dzisiaj i zaproponowali wysylke nastepnych dwoch kompletow, przy czym musialbym zwrocic te ktore juz przyszly. Rozwiazanie z gory skazane na niepowodzenie, bo jutro jest sobota. Przeprosili. powiedzieli, ze czynnik ludzki i ze im przykro. Ja dzisiaj stracilem pol dnia na szukanie strun po Warzszawie i kase zakup kolejnych kompletow, ktorych de facto nie potrzebuje.
outreband.com