05-17-2013, 10:35 AM
(05-16-2013, 04:09 PM)Doman napisał(a): OMSON, mnie się tam podoba idea.
Dzięki
Póki co, dość skutecznie blokuje mnie dziura w budżecie... Aczkolwiek, jeśli sprawdzi się formuła pomysłów wykorzystanych w bezprogowcu, którego niedługo odbieram od Adama Lewickiego - myślę, że za jakiś czas wykorzystam je również, do wykonania przedstawionej idei basu z pomocą Adama (sam jest ciekaw pomysłu z zegarowym układem progów, z tego, co zdążyłem się wstępnie zorientować...). Także szykuje się naprawdę ciekawy instrument, łączący kilka świetnych (sprawdzonych) rozwiązań topowych marek. Liczę, że za parę miesięcy pochwalę się takim basem (ciekawe, czy zajmie miejsce Rexa?) (05-17-2013, 10:24 AM)papkin napisał(a): Jako , że mam wszystko zrobione w swoim fretlesie , postanowiłem go zaprezentować. Konstrukcyjnie to nic wyszukanego, ale zawiera to co potrzeba dla takiego grajka jak ja, miał być prosty i wygodny , i taki chyba jest..
Gratulacje!
Co prawda byłbym fałszywy mówiąc, że mi się podoba (jeden z bardziej paskudnych basów jakie w ogóle widziałem), ale przyznaje, że wykonałeś go bardzo ładnie. Ciekawe jak z ergonomią? Kojarzy się raczej poręcznie. Najbardziej ciekawy jestem jednak próbek tego basu - bo chyba to jak brzmi, jest najistotniejsze w tym wszystkim (design ma się Tobie podobać)