05-19-2013, 09:56 AM
(05-19-2013, 09:24 AM)zwinny napisał(a): pełno osób wrzuca tu naprawdę zajebiste rzeczy przy których moje wypociny to totalna maniana, dlatego prosiłem, żeby nikt się nie śmiałmam na kompie pozapisywanych pełno motywów, które teraz próbuję poogarniać i sklecić w jakąś spójniejszą formę, szczególnie, że wreszcie nauczyłem się robić perkusję. elektryka nagrywałem sam, brzmi do dupy, bo to squier bullet made in china, no i przede wszystkim nie potrafię grać na tych cieniutkich strunkach
. ale czerpię z tego wszystkiego sporą satysfakcję, fajnie jest obserwować własne postępy, bo jeszcze miesiąc temu nie miałem pojęcia jak np. zrobić perkusję. moim celem jest umieć za jakieś 10-20 lat robić samemu takie kawałki, jakie teraz robi Mateusz
a linię gitary zastąpiłem basem tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=oIpHxmWGWNU i faktycznie chyba brzmi trochę lepiej.
wielkie dzięki VOLCIK za opinię, właśnie po to tutaj to zapodałem
Tutaj brzmi to duuużo lepiej! Mnie się to podoba! Działaj dalej w tym kierunku (szczególnie co chodzi o basowanie) i chwal się efektami - jestem przekonany, że z kawałka na kawałek będzie jeszcze lepiej!
Tym bardziej, że widzę w kwestiach muzycznych między nami pewne podobieństwo - też bym chętnie sam sobie dogrywał gitarę do tego co gram, tylko że wiem, że na gitarze grać też nie bardzo umiem, a dodatkowo o kręceniu dobrych brzmień z niczego to nie ma mowy. Tylko, że u mnie spowodowane jest to tym, że od dłuższego czasu nie mogę trafić na skład, który wytrzymałby ze sobą więcej niż kilka prób...
W sumie, to może wreszcie zmuszę się żeby się ponagrywać i zarzucę coś na forum idąc za Twoim przykładem.