06-15-2013, 09:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-15-2013, 10:14 PM przez MrPapaBear.)
Bo to nie chodzi o to, żeby zrobić na szybko i bez sensu tylko wszystko to sobie przemyśleć i poukładać. Droga ważniejsza od celu, kto pije mleko rzyga daleko. A ja tu jeszcze stronę graficzną tworzę łącznie z prostymi animacjami moich rysunków ilustrującymi mniej lub bardziej stronę liryczną. Dużo w głowie, mało rąk do pracy tak jak ten numer zaczyna bęben który trzyma siwa w jednej ze swych rąk na znak stworzenia wszechświata tak i ja oznajmiam początek mojego stworzeniątka. Jeszcze żebym miał czas zarobić jakiś grosz czy dwa to byłaby sielanka
No i chętnie posłucham porad technicznych czy też opierdolu bo o ile słucham i robię tak, żeby mi się podobało to się dopiero uczę. Teksty też sam piszę jak ktoś pajemaju amerykański to też niech powie od siebie, jestem głodny opinii bo samopoznanie przez wasze doświadczenia to najwyższy cel jak śpiewają wyznawcy generatora fal
No tak zapomniałem tekstu dodać już poprawione.

No i chętnie posłucham porad technicznych czy też opierdolu bo o ile słucham i robię tak, żeby mi się podobało to się dopiero uczę. Teksty też sam piszę jak ktoś pajemaju amerykański to też niech powie od siebie, jestem głodny opinii bo samopoznanie przez wasze doświadczenia to najwyższy cel jak śpiewają wyznawcy generatora fal