Joł!
Fajny wątek, to po kolei o tym co pamiętam
1. Defil ...,
2. Jolana DiscoBass,
3. Jolana Diamant Bass,
4. Mayones (kopia cholera wie czego-miało to to przypominać jakiegoś Fendera - od tamtej pory Mayones jest skończony w moich oczach na zawsze!),
5. Legend JB (koreańska kopia JB bez pręta w gryfie...kupiona w Malko Częstochowa)
6. Warwick Corvette Std. Bubinga B. 5str.(pierwszy fajny bass-kupiony w Opolu, miałem go do 2005 r. kupił go ode mnie Kijas z forum),
7. GMR Bassforce Fretless 5 str.(bass zamówiony poprzez telefon stacjonarny, godzinna rozmowa z R. Kocem, odkupił go ktoś z Poznania),
8. Nexus Gom Jabbar 4str. (dżizass ile nerwów było!),
9. Music Man Str.Ray 5 str.,
10. Nexus Solidlectric 6str.("Nigdy więcej wojny!!!"),
11. Fender Jazz Bass USA De Luxe. (był nawet ok - taki tam sprowadzony z USA),
12. Yamaha TRB JP (zdecydowanie mój nr 1 do dziś! choć już nie mam..."zdupiłem" się że go sprzedałem!!!).,
13. Fender Jazz Bass Am. Std., nówka z 2012 kupiona w Poznaniu, obecnie jedyny jaki mam
Nie wydaje mi się że wszystkie wyliczyłem .... ciężko pamiętać o takich markach jak Mensfeld (kiedyś w cholerę popularny!), ale był fajny Status jakiś coś koło Nexusów jakoś .... krótko bardzo z różnych powodów ....był jakiś zielony Peavey w deseń Precision ...muszę raz jeszcze przemyśleć tę listę jakoś
Wzmacniacze:
1. Vermona Regent,
2. Eltron,
3. Heavy Sound, wzmacniacz wyprodukowany w Łodzi,
4. Unison Leopard, był uszkodzony....
5. Laney 120 combo, masakra...
6. Hartke HA2000 plus Transporter 410, pierwszy fajny stack, byłem mega zadowolony i szczęśliwy! (to był jeszcze sprzęt z napisem "Made In USA" i był w cholerę drogi),
7. Eden WT800, coś wspaniałego jak na mój gust...ale człowieka pcha do poznawania więc ...
8. Warwick Tubepath 5.1 plus kolumna warwicka 410, nie moja bajka-ale fajny sprzęt...
9. Aguilar AG500SC plus DB210, wiele lat na tym grałem...
10. EBS Reidmar, porażka...
11. Markbass TA503, nie moja bajka całkowicie...
12. Eden WT550 - strzał w "10" to moja bajka i klimat ...
Fajny wątek, to po kolei o tym co pamiętam

1. Defil ...,
2. Jolana DiscoBass,
3. Jolana Diamant Bass,
4. Mayones (kopia cholera wie czego-miało to to przypominać jakiegoś Fendera - od tamtej pory Mayones jest skończony w moich oczach na zawsze!),
5. Legend JB (koreańska kopia JB bez pręta w gryfie...kupiona w Malko Częstochowa)
6. Warwick Corvette Std. Bubinga B. 5str.(pierwszy fajny bass-kupiony w Opolu, miałem go do 2005 r. kupił go ode mnie Kijas z forum),
7. GMR Bassforce Fretless 5 str.(bass zamówiony poprzez telefon stacjonarny, godzinna rozmowa z R. Kocem, odkupił go ktoś z Poznania),
8. Nexus Gom Jabbar 4str. (dżizass ile nerwów było!),
9. Music Man Str.Ray 5 str.,
10. Nexus Solidlectric 6str.("Nigdy więcej wojny!!!"),
11. Fender Jazz Bass USA De Luxe. (był nawet ok - taki tam sprowadzony z USA),
12. Yamaha TRB JP (zdecydowanie mój nr 1 do dziś! choć już nie mam..."zdupiłem" się że go sprzedałem!!!).,
13. Fender Jazz Bass Am. Std., nówka z 2012 kupiona w Poznaniu, obecnie jedyny jaki mam

Nie wydaje mi się że wszystkie wyliczyłem .... ciężko pamiętać o takich markach jak Mensfeld (kiedyś w cholerę popularny!), ale był fajny Status jakiś coś koło Nexusów jakoś .... krótko bardzo z różnych powodów ....był jakiś zielony Peavey w deseń Precision ...muszę raz jeszcze przemyśleć tę listę jakoś

Wzmacniacze:
1. Vermona Regent,
2. Eltron,
3. Heavy Sound, wzmacniacz wyprodukowany w Łodzi,
4. Unison Leopard, był uszkodzony....
5. Laney 120 combo, masakra...
6. Hartke HA2000 plus Transporter 410, pierwszy fajny stack, byłem mega zadowolony i szczęśliwy! (to był jeszcze sprzęt z napisem "Made In USA" i był w cholerę drogi),
7. Eden WT800, coś wspaniałego jak na mój gust...ale człowieka pcha do poznawania więc ...
8. Warwick Tubepath 5.1 plus kolumna warwicka 410, nie moja bajka-ale fajny sprzęt...
9. Aguilar AG500SC plus DB210, wiele lat na tym grałem...
10. EBS Reidmar, porażka...
11. Markbass TA503, nie moja bajka całkowicie...
12. Eden WT550 - strzał w "10" to moja bajka i klimat ...