06-17-2013, 11:15 AM
Hehe śmierć dilejom, nie użyłem żadnego! No ale myślałem, że posłucham trochę porad zza konsolety ale chyba trolle studyjne się pochowały jak usłyszały, że dyktafon brzmi lepiej niż ich studio za miliard baksów

Paka ale szczerze to z Oldfielda słuchałem tylko pierwsze Tubular Bells bo drugie mnie szybko ukołysały do snu swoimi dłużyznami. No i moonlight shadow każdy zna
Toola to też od liceum słuchałem z raz czy dwa. World music też nie słuchałem jakoś specjalnie bardziej rdzenne folki bo internet z całym swoim gównem daje nam na tacy takie rzeczy, że nie trzeba się wybierać co roku dookoła świata żeby je poznać. A teraz to nie wiem kiedy ostatnio przesłuchałem coś cudzego, robiąc za cały zespół, studio, koncept artystę rysownika, animatora i kilku innych ludzi słucham swojego materiału w kółko, setki razy dziennie nasłuchując gdzie mógłbym jeszcze dotknąć żeby było lepiej. Jeśli do września mnie nie zamkną w pokoju bez klamek to mam nadzieję was uraczyć a nie zniesmaczyć

Paka ale szczerze to z Oldfielda słuchałem tylko pierwsze Tubular Bells bo drugie mnie szybko ukołysały do snu swoimi dłużyznami. No i moonlight shadow każdy zna