06-20-2013, 11:44 AM
Groza - pamiętaj jednak o roszczeniowości i kutasowatości ludzi. "Należy mi się wszystko, za darmo i na zeszły wtorek, ale i tak będę nakurwiał hejtem". Tak np. mam w swojej robocie, gdzie userzy narzekają na wszystko i cały czas, mają ciągłe pretensje nie płacąc oczywiście ani grosza (i notorycznie łamiąc regulamin) ale i tak siedzą po kilka godzin dziennie. Zazwyczaj po to, by narzekać, jaki ten portal jest chujowy. Więc może i na niektórych koncertach jest podobnie, nie wiem... Inna rzecz, że takie zachowanie wokala jest bardzo nie na miejscu. Znam to troszkę z własnego podwórka, bo właśnie wymiksowałem się ze składu, którego wokalistka zapowiadając numer "Złe dzieje" podczas sztuki w więzieniu (!) potrafiła jebnąć "Teraz numer "Złodzieje", specjalnie dla was" (lub - na innej sztuce, zapowiadając ten sam numer - spytała "czy są tu jacyś złodzieje?"), nie mówiąc już o przepotwornej wsi, którą robiła po pijaku... No cóż, ja już z nią nie zagram, dziękuję. Nie na moje nerwy. A trochę szkoda, bo materiał dobry.