07-14-2013, 07:50 PM
(07-14-2013, 02:01 PM)sledz napisał(a):No to co piszesz jest już bardzo niepokojące. Kilku użytkowników forum ma go, ja też sporo czasu na nim przegrałem i plasuję go na równi z OC2 ale to nie o tym mowa. Tutaj jest recka zakwasa http://basoofka.net/test-recenzja/33793-...ave-deluxe no i jeżeli chodzi o tracking to miałem dokładnie to samo. Na basschat i talkbassie są zbliżone wnioski.(07-11-2013, 08:23 AM)jetofuj napisał(a): Nie oczekujcie od analogowego oktawera, że będzie Wam pięknie wszystko śledził.
Technika gry i ustawienie basu też jednak robią swoje...
No bez przesady. Z dowolną techniką i setupem (ostatnio sprawdzałem) ten mój MXR krztusi się na 5 dźwiękach na strunie G, dwóch dźwiękach na D i, tutaj już rzeczywiście zależnie od artykulacji, okazyjnie na A i E. Sprawdzałem z gitarą, również masa "wilków" z oktawerem. Kupiłem go po taniości jako egzemplarz demonstracyjny w guitarcenter, jest taka możliwość że coś jest w nim popsute i tak słabo sobie radzi?
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.