07-20-2013, 11:42 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-20-2013, 11:56 AM przez dr_kciuk.)
Jak ktoś chce kupić bas taki jak ten to przyjedzie do mnie przynajmniej ze swoim wzmacniaczem i ogra go własnoręcznie bo tak nakazuje rozsądek.Nie widzę potrzeby stosowania jakichś trików tylko po to żeby np. nakłonić kogoś na podróż przez pół Polski w celu wyłącznie krajoznawczym.Myślę,że podchodzę uczciwie do tematu i każdy, kto kupił ode mnie bas może to poświadczyć.
W próbkach nie ma zdrady według mnie i pisanie ,że mogą odwieść od kupna to chyba lekka przesada...
O nagrywaniu nie mam zielonego pojęcia,korzystałem z uprzejmości i pomocy Marcina,z uwagi na ograniczenia czasowe robiliśmy to w biegu,nagrywając kilkanaście basów w dwie godziny.
Doceniam kunszt realizatorski szanownych kolegów i chętnie posłucham jazzów w ich "wykonaniu"
W próbkach nie ma zdrady według mnie i pisanie ,że mogą odwieść od kupna to chyba lekka przesada...
O nagrywaniu nie mam zielonego pojęcia,korzystałem z uprzejmości i pomocy Marcina,z uwagi na ograniczenia czasowe robiliśmy to w biegu,nagrywając kilkanaście basów w dwie godziny.
Doceniam kunszt realizatorski szanownych kolegów i chętnie posłucham jazzów w ich "wykonaniu"