08-27-2013, 03:16 PM
(08-27-2013, 12:55 PM)OMSON napisał(a):(08-27-2013, 12:42 PM)groza napisał(a): Sprawdzałeś?
W starym BassPalyerze był test 25-ciu rożnych piątek w przedziale jakieś 1,5-4k $. Ostatecznie wyciągnęli podobny wniosek (że wszyscy producenci mogliby budować piątki z wydłużoną skalą)
O, mam ten numer. Fajny test.
(08-27-2013, 01:18 PM)groza napisał(a): Jakbym potrafił sterować tym generatorem bzdur który mam wbudowany to byłbym bogatym człowiekiemSowy mordercy, chomiki na psychotropach, sting nie rozumiejący, że ktoś na świecie nie zna jego całej twórczości, jeże - sataniści jedzące trupa w trakcie oglądania nowego batmana.
Nichuja nie wiem skąd się to bierze.
O, to jak w moich snach. Ostatnio mam dużo motoryzacyjnych - np. w sobotę zdrzemnąłem się na hamaku na działeczce i śniło mi się, że wstałem z tego hamaka a w międzyczasie przyjechała moja Czcigodna Staruszka z jej facetem i wymienili moją Madzię na ślicznie utrzymanego grafitowoszarego Fiata Cromę z lat 80., który jednak po dokładniejszym obejrzeniu okazał się być modelikiem Burago. W ramach bonusu dostałem dostęp do zdjęć starego Wartburga z przełomu lat 50. i 60. Wcześniej śnił mi się gość naciągający oponę od Seicento (tak, wiem, że opony mają swoje rozmiary a nie są dedykowane - poza ekstremalnymi wyjątkami - do konkretnych samochodów, ale powiedzcie to mojemu mózgowi podczas snu) na felgę od KrAZ-a. I gdzieś w tle pojawił się termin "kilkapusta". CO TO DO CHUJA JEST KILKAPUSTA?!