Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem.
(08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazlaBig Grin patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy

Uwaga, tłumaczę!

Cytat:A w tym teledysku, to nawet moja ex się znalazła! Big Grin
Patent na oglądalność, to dobre dupy (dużo pokazanych tyłków) i fanpage na fejsie, który udostępnia ten kawałek. Mam władzę nad fanpagem, który ma ponad 10 tysięcy lajków - tak można nieźle promować rożne osiągnięcia. Mam dostęp do kilku takich stron na fejsie (z kilkoma albo nawet kilkudziesięcioma tysiącami lajkow) - uderzaj do takich, niech wstawią na tablicę muzykę i masz "nabicia" jak chuj w jutubie. A kto wie, może ktoś dobry zauważy?

Lekko nie było! mrgreen

Emotka_2755
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - przez zakwas - 08-31-2013, 01:04 PM
RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - przez yarzenioova - 09-01-2013, 06:45 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości