09-10-2013, 11:08 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2013, 11:20 AM przez Basstard.)
Obywatelu. Nie popadajmy w skrajności. Czarno-białe widzenie świata zostawmy wyznawcom innego, nieco niższego Jarosława... Chodzi o to, by nie zjebywać i klasyfikować jako chujowe tylko dla tego, że nie trafia w naszą estetykę bez względu na to, czy dobrze zrobione czy nie. Oczywiście, gdybyśmy położyli ten koncert, wysypali się po 5 razy w każdym numerze i w ogóle nierówno za to nieczysto, to każdy miałby prawo pierdnąć pogardliwie w naszym ogólnym kierunku, ale uważam, że zagraliśmy solidnie, do czego długo się przygotowywaliśmy. Jeśli srasz na ten wysiłek - Twoje prawo, ale trochę przykro tak to prezentować jako prawdę objawioną i jedyną słuszną wykładnię.
Nie mam ani grama żalu, że Ci się nie podoba - mi się nie podoba np. muza grana przez Burna czy choćby twórczość forumowych jazzmanów, ale zawsze doceniam, gdy jest to zrobione dobrze. Widzisz różnicę?
Nie mam ani grama żalu, że Ci się nie podoba - mi się nie podoba np. muza grana przez Burna czy choćby twórczość forumowych jazzmanów, ale zawsze doceniam, gdy jest to zrobione dobrze. Widzisz różnicę?