10-08-2013, 11:21 AM
(10-08-2013, 11:06 AM)Basstard napisał(a): Groza, jesteś świetnym gościem, szacun masz na forum jak stąd do Australii, ode mnie również. Jednak nie jest to powód do tego, by opieprzać mnie za to, że ośmieliłem się sprzeciwić pewnym praktykom. Powiedz - reklamujesz tu nachalnie swoje koszulki? Bo nie zauważyłem. A zrobiłbyś to, zarejestrowałbyś się jako T-shirt.pl i uważałbyś, że jest ok? Nie sądzę jakoś.
Wszystko sprowadza się do tego, że zdanie każdy ma swoje i jeśli regulamin jasno czegoś nie zakazuje to takie przywitanie jest po prostu nie na miejscu. Jeśli zarządcy forum nie będą sobie życzyć tego typu komunikacji z producentami gitar, to niech to jasno napiszą. To nie sprawa twoja i moja - tylko kwestia dogadania na linii firma-właściciel forum.
I tak - mam zazwyczaj adres swojej strony w sygnaturze. Lacki z Taurusa też na forum jest i jakoś nie ma z nim problemu.
Dla mnie wszelkie formy tego typu komunikacji są zajebiste o ile pracownik danej firmy jest normalnym człowiekiem, a nie zjebem. Zresztą zaraz się okaże