10-12-2013, 07:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2013, 07:17 PM przez dr_kciuk.)
(10-12-2013, 04:34 PM)PatNewski napisał(a): Sprzedaję jazz bassa, którego nie używam.
Do poniższych:
A co tu ripostować? Miałem pod nosem ofertę dopieszczoną w każdym calu za te same pieniądze (i nie chodzi tu o drobiazgi typu jedno obicie mniej, tylko instrument stojący WIELE klas wyżej od przeciętnego modelu) - ciekawe, czy któryś "twardy w gębie" z forum w tej samej sytuacji wziąłby na moim miejscu kota w worku sprowadzonego z zagranicy. Chujowo się zachowałem, wiem. Pewnie gdyby w grę wchodziła jakaś duża zaliczka przed to bym się powstrzymał. I to by było na tyle.
...żebyś chociaż ograł tego basa i stwierdził ,że faktycznie jest dużo gorszy...poszedłeś Kolego na łatwiznę...miałeś pod nosem bas Błażeja (domyślam się) i po prostu łatwiej było wziąć od Niego...
...doprawdy imponujący jest Twój tupet i TO ,że nie przeszkadza Tobie świadomość tego ,że słowo Twoje jest gówno warte!
Ok sprawę uważam za zamkniętą...Nie lińczujcie kolegi Patniewskiego bo mu Ellite kością w gardle stanie,a szkoda by było ,bo długa basowa droga przed Nim.
Chujem nie jestem ,także polecam jb ,który sprzedaje ,bo nabył ode mnie kiedyś tego "kota w worku" i całkiem przyzwoity egzemplarz jest...