08-27-2010, 10:41 AM
Hmm.. Pamiętam też, że kiedyś jak miałem pierwszy band, a byliśmy bardzo młodzi, to instruktor - gitarzysta/wokalista - radził przejechać po strunach denaturatem, bezpośrednio kiedy są założone, więc i na podstrunnice kapnie - chyba taki sobie pomysł?
Bo gotować w denaturacie, to słyszałem.
@jabłecznik: Oliwka wyschnie w podstrunnicy czy będę musiał poczekać, aż wejdzie coś w pory, a reszta zostanie do wytarcia?
Wypaczy się ten brudzik z kurzu i potu?
Nie, nie zmienie na cymbal
Bo gotować w denaturacie, to słyszałem.
@jabłecznik: Oliwka wyschnie w podstrunnicy czy będę musiał poczekać, aż wejdzie coś w pory, a reszta zostanie do wytarcia?
Wypaczy się ten brudzik z kurzu i potu?
Nie, nie zmienie na cymbal
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet


