(11-17-2013, 02:05 PM)Bolem napisał(a):Im się należy ostrzegawczy strzał w tył głowy co najwyżej. Za gwałcenie muzyki i bezczelne robienie na tym gwałcie pieniędzy.(11-17-2013, 01:43 PM)domelius napisał(a):(11-16-2013, 07:40 PM)groza napisał(a): Byłem pod wielkim wrażeniem mocy tego zespołu - CAŁA publiczność śpiewała KAŻDE słowo Roguckiego. Niesamowity widok i wrażenie uczestniczenia w czymś wyjątkowym. To chyba raz na dekadę przypada taki zespół jak Hey, Kult itp. Nikt im tego nie zabierze i tak jak ich szanowałem, tak teraz szanuje 2 razy bardziej, choć nie jest to jakiś mój specjalnie ukochany zespół.
na braciach figo fagot upocony, pseudointeligentny plebs drze ryja i też zna każde słowo. nie ma czym się podniecać.
kto co lubi
braciom figo fagot należy się taki sam szacunek jak comie (i całej reszcie popularnych muzyków)

I tak jak jestem skłonny zdzierżyć Comę, która robi muzykę, nie w moim gusicie, ale muzykę, tak tych panów Figo Fagot jest skłonny zajebać gołą ręką jak podejdą w jej zasięg. Wyrok jest prawomocny.