(12-04-2013, 11:23 AM)MrPapaBear napisał(a): Odzizas o normy europejskie ci odpowiem skoro słowo normy ci nie pasujemam numery bardzo równe i takie, w których jest totalnie krzywo (np. bo mi lampy padały i zrobiłem tylko jedno improwizowane podejście) i wśród moich znajomych wygrywa ten, który jest najbardziej krzywy
jak mam ci to logicznie zaargumentowac tak żebyś się nie czepil żadnego słówka?
Zresztą ja mówię, żeby nie grać zbyt równo a wy czytacie "grajcie chujowo". NO LUDZIE. Pomiędzy czarnym i białym jest nieskonczona ilość odcieni szarości o kolorach nie wspominając
Nie czepiam się, tylko dokładnie chcę wiedzieć o co Ci chodzi.
To co się odbiorcy podoba bardziej lub mniej mnie prywatnie serdecznie pierdoli. Jak będzie wolał moje chujowe nagranie od dobrego to niech sobie słucha, ja nie mam najmniejszego zamiaru

Nie jestem specjalnie utalentowany, do tego ciągle rzucam się na rzeczy których kompletnie nie potrafię zagrać - to nie jest jakieś dążenie do perfekcji, tylko praca nad tym by zachować minimum przyzwoitości - ja to przynajmniej tak widzę.
Większość z tego co słucham jest nierówno, nie stroi i jest durnowate harmonicznie - to osobna sprawa od tego, że jak trzeba lepiej umić trafić niż nie. Nie poczuwam się do "grania z serca" i ogólnie nigdy nie uważałem, że "liczy się dusza"