12-06-2013, 09:22 AM
(12-05-2013, 10:41 PM)bassbubek napisał(a): Papkin!
To byl blad , ze zaczalem dyskutowac z Toba znow. Masz racje! nie mam pojecia i dziekuje za wyklad , juz wiecej nie bede nic pisal a tylko czytal co masz do powiedzenia , poniewaz moge sie tylko nauczyc. Twoje gitary fascynuja mnie i uwazam , ze sa najlepsze , jestes wspanialy jako lutnik i teraz wiem jak bardzo sie mylilem . Bije sie w piersi i przyrzekam , ze sie juz wiecej nie odezwe. Baw sie dobrze.
Edyta:
I jeszcze jedno . Oszukujesz bo otwory w Twojej glowce sa nawiercone juz przed naklejeniem forniru , jak to fota pokazuje . Nie dosc , ze jestes nie rzetelny to jeszcze nie umiesz klamac. I gdzie sa te wiertla do drewna o , ktorych tyle mowiles wczesniej? Na zdjeciu widac wlasnie wiertlo do metalu.
Daj spokój. Niech sobie robi jak chce. Widać, że znasz się na rzeczy, ale pozwól innym robić po swojemu - tym bardziej, że Papkin jasno dał do zrozumienia, że robi dla siebie samego. Jak mu wyjdzie chujnia to będzie to jego problem, nie nasz.
(12-06-2013, 03:19 AM)bassbubek napisał(a):(12-05-2013, 11:49 PM)zakwas napisał(a): Ej, jak macie się kłócić, to sobie najpierw najpierw avatary ustawcie! Wypowiedzi ludzi bez avatarów nie mają żadnej wartości merytorycznej, a kłótnie między nimi wyglądają jak monolog schizofrenika!
Mysle Zakwas , ze nadszedl czas aby Was opuscic. Nie mam pomyslu na avatar i na dyskusje rowniez. Prosze zlikwiduj moje konto.
PLAŻO PROSZĘ. Nie zachowuj się jak obrażalska panienka. Masz ogromną wiedzę merytoryczną, która jest tu zawsze mile widziana (jako odmiana od dyskusji o sraniu